Flo fra Fima.

ANNONSØRINNHOLD

Fokus på trender, kvalitet og miljø går hånd i hånd

Trendene innenfor baderom skifter i takt med øvrige trender i samfunnet – i alt fra måten vi lever på, til hva vi går kledd med og ikke minst hva vi omgir oss med.

Published Last updated

Martin Eide Pettersen, produktsjef for Brødrene Dahls EMV satsing innenfor synlig VVS, forteller at et moderne uttrykk og fokus på miljø er en hygienefaktor for dagens forbruker.

Det stiller store krav til oss i Brødrene Dahl og det stiller krav til produsentene vi samarbeider med.

Produktsjef for EMV i Brødrene Dahl, Martin Eide-Pettersen med den nye kranen Flo fra Fima.

En av satsingene til Brødrene Dahl i den sammenheng er et partnerskap med den italienske produsenten av kjøkken- og baderomkraner Fima Carlo Frattini.

Martin forteller at Fima har det som skal til for å oppfylle enhver baderomsdrøm.

Trenden de siste årene har gått mot utstrakt bruk av farger i hjemmet. Fima har et bredt sortiment, en rekke ulike designretninger og mange ulike overflater å velge mellom.

På den måten kan vi bidra til at forbrukerne kan skape sitt helt eget drømmebad.

Fima har vunnet flere designpriser for sine produkter, blant annet Design Plus Award, GOOD DESIGN AWARD og den høythengende reddot design award. Fima produseres i Italia, og har vært på markedet i mer enn 60 år.

Fokus på god materialkvalitet og moderne produksjon med grundig testing av produktene, sørger for at kvaliteten ivaretas.

Fima arbeider mye med å redusere sitt miljøfotavtrykk. I praksis betyr det at emballasjen er laget av resirkulerbare materialer som i sin tur er 95% resirkulerbart, og fra 2011 har FIMA dekket sitt eget energibehovet ved hjelp av solenergi.

Som et siste bevis på at trender, design og miljø går hånd i hånd er nyheten Fima Flo som man kan lese mer om her.

Powered by Labrador CMS