ANNONSØRINNHOLD

VELKOMMEN TIL CAMFIL CITY!

Published Last updated

Ikke alle kan være eksperter på luftfiltrering, og det trenger man heller ikke. Men det kan være veldig nyttig å skaffe seg basiskunnskap om renluftsbehov og -løsninger, og nå kan man gjøre dette på en enkel og morsom måte. Camfil har gjort denne basiskunnskapen tilgjengelig for alle, så ta en tur til en nylig grunnlagt virtuell by der du selv kan «leke og lære» mens du manøvrerer deg frem i ulike bygg, bransjer og inneklimautfordringer.

En by i vekst – med helse og miljø i sentrum

Oppe på en bakke - omgitt av grønt landskap og blått hav - ligger Camfil City. Byen består av flere bygninger der du kan utforske ulike utfordringer med innendørs luftkvalitet i industrier som: drikkevareproduksjon, datasenter, sykehus, museer, skoler, lager- og distribusjonssenter. Byen er i sterk vekst, og flere industrier vil komme til å etablere seg der fremover. Men allerede nå er det svært mange bygg og bedrifter du kan besøke og lære om hvordan de løser sine luftkvalitetsbehov.

En virtuell verden med løsninger

Camfil City er en virtuell verden som gir informasjon og forslag til produkter og løsninger for ulike utfordringer med innendørs luftkvalitet. Camfil har utviklet denne virtuelle 3D-verdenen som et digitalt verktøy for våre ansatte og kunder – og alle som er nysgjerrige på et tema som opptar hele verden, nemlig luftforurensning inne og ute.

Det er lagt særlig vekt på brukeropplevelsen for at Camfil City skal bli så morsom, informativ og nyttig som mulig. Når du har ankommet Camfil City kan du «gå inn i» et spesifikt industrimiljø - og klikke, trekke og rotere rundt omkring i byen for å besøke forskjellige industribygg. Du kan zoome og klikke for å se innsiden av bygningene også.

Ulike «klikkpunkter» viser hvor besøkende kan utforske byen for å få mer informasjon. I byen er disse klikkpunktene plassert på bygninger som representerer ulike bransjer. Når man klikker på et slikt punkt i en bygning, "går" man videre inn i bygget. Innenfor ser man nå et annet sett med klikkpunkter plassert i de forskjellige rommene – og disse representerer applikasjoner for akkurat denne industrien.

Klikker man så på en applikasjon/et rom, er det mulig å zoome inn i dette rommet ved hjelp av nye klikkpunkter. På skjermen dukker det så opp ulike problemer som kan oppstå i applikasjonen - og hva Camfil tilbyr for å kunne løse disse.

“Mitt mål var å skape 3D-grafikken i Camfil City i høy kvalitet, visuelt tiltalende, med rask nedlasting og fantastisk brukeropplevelse. Å besøke byen er både morsomt og lærerikt”, sier Lori Heck, 3D-artist og designansvarlig hos Camfil USA.

Den livsviktige inneluften

De fleste er opptatt av luftforurensning ute – men hva med luften innendørs? Den luften som du faktisk tilbringer mesteparten av livet ditt med å puste i?

Så mange som 99% av alle mennesker i verden puster inn luftforurensningsnivåer som overstiger WHOs retningslinjer for sunt inneklima. Når vi så vet at de fleste av oss tilbringer 90% av tiden innendørs, så er det jo et paradoks at det er nettopp innendørs vi enklest kan beskytte oss mot skadelig luftforurensning.

Men - hvordan oppnår vi renest mulig inneluft? Hvilke applikasjoner hjelper på de ulike utfordringene? Hva trenger for eksempel en operasjonsstue på et sykehus, sammenlignet med et lager eller et museum? Dette kan du enkelt finne ut ved å besøke Camfil City slik at vi - på en superenkel og svært forståelig måte – kan vise deg løsninger for hvordan det er mulig å oppnå sunn luftkvalitet i forskjellige miljøer og industrier.

Ren luft gir også god helse, og beskytter både mennesker, miljø og prosesser. Sunne ansatte fører til mindre sykefravær, og ren luft beskytter produkter og produksjonsutstyr og planeten vår. Dette må sies å være 3 gode grunner til å lære mer om betydningen av ren luft.

Den virtuelle 3D-verdenen er tilgjengelig på www.camfil.no, og du vil alltid finne raskeste veien til byen via menyen øverst på forsiden. Hvis du vil kan du be en av Camfils representanter om å gi deg en liten omvisning når du treffer oss på møter, konferanser og messer. Fra 19.-21. oktober finner du oss i Hall D på VVS-Dagene på Lillestrøm.

Camfil City er tilgjengelig på mange språk via Camfil Norges hjemmeside, og du kan oppleve byen på telefon, tablets og Pc.

Powered by Labrador CMS