H Granbo VVS er en familiebedrift med 28 ansatte som jobber med det meste innen VVS.

ANNONSØRINNHOLD

- Det er helt klart lønnsomt for oss å være med i VB

H Granbo VVS er en familiebedrift med 28 ansatte som jobber med det meste innen VVS, alt fra baderom til ombygging av varmesentraler. H Granbo VVS har også mange oppdrag innenfor skadebransjen. Rørleggerbedriften har vært VB-medlem – VB Proffpartner – siden 2008.

Proffpartner-medlemskapet genererer mange oppdrag, forteller Erlend Granbo, serviceleder og rørleggermester i H Granbo VVS.

– Det er ferdigforhandlede avtaler på landsbasis som vi får benytte oss av og som gir oss tilgang til kunder. I tillegg får vi tilgang på og kan rådføre oss med nettverket med andre som jobber innen samme segment.

Granbo er også godt fornøyd med det digitale systemet Dextro.

– Overgangen til Dextro har vært avgjørende for vår vekst og resultat. Systemet funker godt. Rørleggerne ute på jobb kan generere rapporter selv og sende kunden direkte mens de er på plassen.

Å få hjelp til driften er en annen fordel med å være VB-medlem.

– Innkjøpsavtalene og det som forhandles for oss, som vi ikke trenger å følge opp, er bra. Hjemmesidene og sortiment blir fulgt opp, det samme gjør salg og markedsføring. I tillegg har vi stor nytte av kompetansekursene, både VB Trainee og VB Lærling. Vi har også en regionansvarlig som er meget tilgjengelig og som server oss veldig godt. Han er bindeleddet mellom oss og VBs ressurssenter, sier Granbo.

Han sier videre at H Granbo VVS merker godt på bunnlinjen hva det vil si å være medlem i rørleggerkjeden VB.

– Det er helt klart lønnsomt for oss å være med i VB. Det genererer arbeid, samt at vi slipper å ta oss av mye administrativt. Så totalen er bra.

Lyst til å vite mer om medlemskap i VB? Les mer her.

Powered by Labrador CMS