Annonsørinnhold:

- Vi hjelper hverandre oppover

Ken Røsholt har lang erfaring som VB-medlem etter 15 år i Funksjonell VVS. I fjor startet han sin egen rørleggerbedrift – Lillestrøm Rør – og er fortsatt medlem i VB, nå som VB Servicepartner.

Fellesskapet var en av grunnene til at Røsholt ville fortsette medlemskapet i VB også som nyetablert enmannsbedrift.

- Sammen står man sterkere. Det er bra å ha mange å henvende seg til hvis jeg trenger bistand. Vi hjelper hverandre oppover, sier Røsholt.

Stabile priser

Gode innkjøpsavtaler og betingelser hos leverandørene er en annen viktig grunn til at Lillestrøm Rør er medlem i VB.

- Prisene holder seg mer stabile fordi det sitter noen hos VB og følger med så ikke leverandørene justerer prisene, eller at prisene plutselig hopper. Hvis jeg var alene måtte jeg sittet og fulgt med selv, sier han.

Hjelp til markedsføring og vedlikehold av nettside er også kjærkomment, forteller Røsholt.

- Man får større dekning med å være med i en kjede. I tillegg har man noen man kan ringe til hvis det er noe med markedsføring eller nettsider.

Fagekspertise innen rekkevidde

VBs eget ressurssenter er også nettopp det – en ressurs. Røsholt forteller at han har et veldig godt forhold til ressurssenteret.

- Nå har jeg vært med i VB i mange år, så jeg kjenner jo veldig mange av dem. Hvis jeg trenger hjelp, så sender jeg en mail, og så blir jeg sendt i riktig retning. Jeg får veldig god og kjapp respons, så de er veldig flinke der. De som har en oppgave kan oppgaven sin godt. Det er også veldig viktig.

Gjennom medlemskapet i VB har bedriftene også tilgang til de beste digitale løsningene i markedet. Dextro (tidligere VB Smart) er bare ett av disse.

- Jeg har det ikke i dag, men det skal inn. Det er helt fantastisk verktøy som er kjempebra. Jeg har alltid fått veldig gode tilbakemeldinger fra kunder jeg sender sjekklisten til.

Trenger du informasjon om medlemskap i VB? Les mer om våre medlemsfordeler her eller ta kontakt i skjemaet på hjemmesiden til VB.

Powered by Labrador CMS