Annonsørinnhold:

Volda Campus Arena

Vann, varme og energi til bygdas nye signaturbygg

Volda Campus Arena er en hall for håndball, volleyball og klatring - og et nytt signaturbygg for bygda.

Published Last updated

Da den nye flerbrukshallen i Volda skulle bygges var det Brændes Rørleggerforretning som fikk oppdraget med å installere VVS. Hallen fikk vannbåren varmeanlegg med brønnpark under parkeringskjelleren. Anlegget leverer varme til gulv, radiatorer, ventilasjonsanlegg og tappevann.

Bak Brændes-navnet finner vi en lang historie - og en driftig familie. I dag drives bedriften av Jan Olav Brænde, og det var hans oldefar som startet bedriften som smed på slutten av 1800-tallet. I 1956 startet Jan Olavs far rørleggerforretningen.

Rørleggerbedriften, som er del av rørleggerkjeden VB, holder til midt i sentrum i Volda og er fortsatt en familiebedrift. På ansattlista finner vi både Hildegunn Homberset, samboer til Jan Olav, og deres eldste datter Marie som jobber som butikkansvarlig.

Utenfor arbeidstid spiller Marie på elitelaget i volleyball - og er dermed en av de som bruker den nye flerbrukshallen til både trening og kamper. Hallen sto ferdig i desember 2020, og Marie var en av de første som fikk se hallen hvor hun altså har flere fingre med i spillet.

Oppdragsgiver for hallen var Møre og Romsdal fylkeskommune, og hallen er tegnet av Stefan Ekberg arkitekter.

Powered by Labrador CMS