Annonsørinnhold:

Velkommen til Camfils ERFA-konferanse 2020

Torsdag 23. januar går Camfils årlige ERFA-konferanse av stabelen – denne gangen på Pressesenteret ved Holmenkollbakken. Konferansen er den 6. i rekken, og har på disse årene etablert seg som en viktig møteplass for folk i byggenæringen.

«ERFA» står for «erfaring», og konferansen skal være en arena for erfaringsutveksling med faglig og sosialt påfyll for Camfils kunder og samarbeidspartnere.

- Camfil ønsker å gi noe tilbake til kundene våre, og det gjør vi i form av ERFA-konferansen. Vi mener at «kjennskap gir kunnskap», og har etablert konferansen for å gi våre kunder faglig kunnskap gjennom erfaringsutveksling. Alle blir sterkere av å utveksle erfaringer og lære av hverandre, sier adm. dir. i Camfil Norge, Jan-Erik Kleven.

Fra ERFA 2019: Cecilie Thunem-Saanum ga deltakerne gode råd om tidsbruk i foredraget «Tid til alt». Her sammen med Camfils Jan-Erik Kleven.

- At ERFA-konferansen har fått et solid fotfeste blant Camfils kunder, ser vi på det økende antallet deltakere hvert år. Konferansens profil er en blanding av faglige innlegg og «verktøy» som man kan dra nytte av i dagliglivet, både på jobb og privat. Derfor har vi hatt foredragsholdere som både har snakket om tidsbruk, personlig utvikling og selvledelse. Når vi så blander dette med en god porsjon humor og sosialt samvær med uhøytidelig mingling og mat og drikke – da har vi formelen for å finne en ny tradisjon. For det å delta på ERFA er etter hvert blitt en tradisjon for våre kunder og samarbeidspartnere, fortsetter Kleven.

Ved tidligere ERFA-konferanser har vi blant annet snakket om kommunikasjon, markedsføring, motivasjon, anbudsregler, prosjektgjennomføring, digitalisering i byggebransjen og fremtidens byggenæring. 23. januar er temaet «Hvordan lykkes, mislykkes – og lære av begge deler?».

Deltakelsen er gratis for våre kunder. Vi har allerede svært mange påmeldte, men hvis du ikke har fått invitasjonen fra oss - og ønsker å delta – kan du gjøre dette her.

Sees vi i januar?

Powered by Labrador CMS