Annonsørinnhold

Sørens sluk!

En inspirerende spalte for rørleggeren og installatøren.

Published Last updated

Så gøy at du er innom og leser denne spalten! Mitt navn er Søren og jeg jobber i Purus. Her har jeg vært i 6 år noe som har gitt meg mye erfaring på mitt spesialfelt, designsluk.

Sørens sluk er ment å være en spalte for deg som rørlegger og installatør. Her vil jeg ta opp ulike temaer som skal hjelpe, inspirere og bidra til en hyggeligere hverdag for deg.

I det første møtet med «Sørens sluk» vil du få vite mer om hvordan du kan imøtekomme forventningene til fremtidens forbruker og hva som skal til for å gjøre kunden fornøyd. Sluket har en helt avgjørende funksjon på baderommet og er som regel en firkant plassert midt på gulvet. Men hvorfor skal du gå på kompromiss med design når kunden først skal modernisere eller bygge nytt?

Designsluk er et fenomen som har inntatt det norske hjem med storm og tilbakemeldingene vi får er utelukkende positive. Så hvorfor tilby tradisjonelle løsninger, når det kunden egentlig vil ha er moderne kvalitetsprodukter.

Fremtidens forbruker

Utviklingen viser at forbrukerne blir stadig mer bevisste. Samfunnet går i en retning hvor det stilles strengere krav til installatører når det gjelder produkt- og materialvalg. Kari Nordmann tar ikke til takke med standardløsninger lenger, produktene er gjerne nøye overveiet og valgt ut.

Så hva gjør du hvis du får frie tøyler? Tilbyr du et baderom som kunden vil være fornøyd med i lang tid fremover, eller et hvor kunden i etterkant spør «hvorfor ble ikke vi tilbudt denne løsningen?».

- Fornøyde kunder er det du skal leve av og for. Fornøyde kunder er din beste referanse, de vil engasjere deg igjen og anbefale deg til venner. Da er det helt avgjørende å tilby produkter og tjenester som møter morgendagens krav til både design og kvalitet.

Å brenne for faget er en styrke

En rørleggers oppgave er å ha oversikt over hvilke produkter som er gode nok, og hun/han skal kunne garantere at den nødvendige kvalitetssikringen hva gjelder produkter er gjort.

Det finnes også lovfestede kvalitetskrav til håndverkere om fagmessig arbeid. Dette innebærer blant annet at håndverkere alltid skal anvende sine fagkunnskaper og erfaringer til det beste for forbrukeren, og at håndverkere må sørge for at forbrukeren får nødvendig orientering om bruk og vedlikehold av tjenesten.

– Hva er vel ikke et bedre salgstriks enn å benytte dette til din fordel. I dagens samfunn finnes det en jungel av håndverkere. Så hvorfor skal kundene velge akkurat deg?

En godkjent rørlegger kan dokumentere at hun/han har riktig kompetanse og erfaring innen sitt fagfelt. Vis frem referanseprosjekter, ha yrkesstolthet og spill på dine styrker. Det er du som er ekspert på faget, dette verdsetter forbrukeren som stoler på din kunnskap og dine anbefalinger. Tilby alltid moderne løsninger så er du med på å skape fornøyde og lojale kunder, som igjen vil anbefale deg videre.

Mitt aller siste og beste stalltips til deg; vær stolt av jobben din, tilby kvalitetsprodukter og gjøre kundene fornøyde!

Ha en fin dag 😊

Søren

Powered by Labrador CMS