ANNONSØRINNHOLD

Ny HEATER CONDENS-serie

De siste årene har vi vært vitne til nye trender for å oppnå høyere effektivitet av varmekilder. Kjeler av alle slag eller gassvarmere basert på atmosfæriske brennere av den gamle typen har praktisk talt blitt foreldet, erstattet av kondenserende kjeler.

Varmepumper, både standard og industrielle, har blitt stadig mer populære og erstatter den allerede litt utdaterte teknologien basert på kjeler oppvarming med fast drivstoff.

Følgende er endringer i standarder når det gjelder å minimere energitap ved å innføre strukturelle skillevegger av alle slag, stadig mer effektive energibesparende vinduer og isolasjonsmaterialer.

Se SGP Armatec sitt utvalg av varmepumper her.

De ovennevnte endringene har medført en kontinuerlig innsats for å redusere temperaturen på varmebærer som brukes i varme- og ventilasjonsanordninger av forskjellige typer.

SONNIGER, produsent av aerotempere i HEATER -serien, har fulgt markedstrendene nøye og reagert på endrede standarder ved å introdusere sin nye HEATER CONDENS aerotemper på markedet.

HEATER CONDENS er en ny serie med aerotempere dedikert til lavtemperatur varmebærer, som setter den nye standarden i bransjen under kravene i Eco DESIGN 2021.

Den mest krevende utfordringen som produsenter av varmeavgivere står overfor i dag, er å utnytte temperaturen levert fra stadig mer effektive varmekilder, vesentlig lavere temperaturer enn tidligere der temperaturen ut av kjel ofte var 80 °C eller høyere.

For å svare på utfordringen har vi redesignet vår HEATER-serie helt for å maksimere utnyttelsen, samtidig som temperaturen på varmebærer holdes relativt lav.

Heater Condens- hovedfordeler:

1. Høy temperatur på levert varmluft og lav temperatur på varmebærer.

2. Maksimal bruk av varmevekslerens varmeoverflate - ny, "kompakt" varmevekslergeometri.

3. Optimalisert luftmengde - høy temperatur på den leverte luften, ved alle viftehastigheter.

I dag er det ikke luftstrømningshastigheten som bestemmer effektiviteten til en enhet, men varmeeffekten og økningen i temperaturen på luften den kan generere!

I varmeregisteret på våre HEATER CONDENS er luftstrømmen optimalisert for å eliminere fenomenet som ofte finnes i enheter som er tilgjengelige på markedet, nemlig situasjonen der varmluftsviften blåser "kald" luft ved høyere lufthastigheter (effekten skyldes ofte overdimensjonert luftstrømning av viften og for lite varmeregister).

Hvis det brukes en varmebærer med lav temperatur, vil en slik utdatert konfigurasjon uunngåelig resultere i en kald luftstrøm fra enheten.

I tillegg til å sikre optimal luftmengde i våre HEATER CONDENS -enheter, har vi utstyrt dem med kompakte varmeregister der avstandene mellom lamellene er mindre, lamellene tykkere og antallet varmekretser høyere - alt dette for å oppnå maksimal delta T ved overføring av varmebærerens varmeeffekt til luften som blåses inn i rommet.

Videre er SONNIGER et av de første selskapene på markedet som har introdusert en ny standard for presentasjon av troverdige tekniske data.

Alle tekniske parametere for HEATER CONDENS -enheten når det gjelder luftmengde, varmeeffekt og generert temperaturøkning er positivt verifisert av det akkrediterte forskningslaboratoriet ETELAB L1579.

Les mer om våre produkter på sgp.no

Powered by Labrador CMS