Annonsørinnhold:

Bli miljøhelt i dag!
Fremtidsrettet varmepumpe reduserer CO2-utslippet markant

Effektivitet og fremtidsrettet teknologi er satt i høysetet i den seneste luft til vann-varmepumpen fra tyske Vaillant. Varmepumpen fremstår som det idéelle alternativet til de store klimasynderne innenfor varmeløsninger. Redusert strømregning kommer som en ekstra gevinst.

En av følgene av Covid-19-pandemien er en fallende aktivitet, som igjen har bidratt til å redusere CO2-utslippene. Det er likevel fortsatt et langt stykke å gå før vi når klimamålene fra Paris-avtalen. Bruk av miljøsynderne kull, olje og gass er fremdeles utbredt over hele verden, og det vil kreve en enorm innsats å legge om til bærekraftige og miljøvennlige energiløsninger for å nå målene verden ble enige om i 2015.

Betydelig kostnadsreduksjon

Men, det er ikke bare store produksjonsvirksomheter og nasjoner uten en proaktiv klimapolitikk som bidrar til utslippene. Også i privatboliger kan energiforbruket bli unødvendig høyt og dyrt, spesielt under en kald vinter. Først og fremst for de mange som varmer opp boligen med panelovner og varmekabler.

Heldigvis fins det gode alternativer.

Med aroTHERM plus, som bare bruker rundt 25% strøm – resten hentes gjennom fornybar energi via luft – kan kostnadene reduseres betydelig. Og glem ikke at denne varmepumpen også varmer opp varmtvannet. Det betyr at aroTHERM plus er det optimale og energismarte valget til oppvarming i privatboliger.

Gjennom å anbefale den bidrar du til omleggingen til miljøvennlige energiløsninger og blir en miljøhelt for dine kunder fra dag én.

Naturlig kjølemiddel

Innovasjon og miljøvennlighet har også vært prioritert av Vaillants forskere under selve utviklingen av den nye varmepumpen. aroTHERM plus er den første pumpen på markedet som bruker det naturlige og miljøvennlige kjølemiddelet R290. Dette kjølemiddelet har flere fordeler og muliggjør blant annet turtemperaturer helt opp til 75° C.

Videre har R290 en utrolig lav drivhuseffekt med en GWP (Global warming potential) på kun 3. Naturlig kjølemiddel er heller ikke avgiftsbelagt, noe som gir kunden ytterligere besparelser.

Les mer om hvordan du blir miljøhelt her.

Betydelig energieffektivitet og rask installasjon

Forbrukerne stiller stadig større krav og etterspør oftere og oftere varmesystemer som gir maksimal energieffektivitet og dermed bruker mindre strøm. Med en COP-verdi på opptil 5,4 [A7/W35] ligger aroTHERM plus helt i toppsjiktet innen varmeløsninger og gir kundene dine merkbare energibesparelser og svært høy varmtvannskomfort.

Med tanke på vinterens stigende strømpriser, er det viktigere enn noen gang å kunne tilby en varmeløsning som utnytter energien fullt ut. I lys av dette er det også et poeng at installasjonen kan gjøres meget hurtig, kun i løpet av et par dager.

Med aroTHERM plus er du garantert en fremtidssikker forretning for deg, og en miljøvennlig og lønnsom løsning for dine kunder. Snakk med dine kunder om fremtidens varmepumpe og bli en klimahelt allerede i dag!

Les mer om aroTHERM plus og fordelene som miljøhelt her.

Kontakt-info:

info@vaillant.no

+47 64 95 99 00

Powered by Labrador CMS