Annonsørinnhold

Med aroTHERM plus beviser Vaillant at det er mulig å lage luft-til-vann-varmepumper som er både effektive og miljøvennlige

Den tyske produsenten Vaillant har tatt grep og rettet sitt fokus mot miljøvennlige, smarte og effektive produkter. Det betyr at neste generasjon varmepumper, basert på ny fremtidsrettet teknologi, nå inntar markedet.

Et nytt og moderne forsknings- og utviklingssenter med 560 ansatte ved hovedkvarteret i Remscheid i Tyskland, viser med all tydelighet at Vaillant mener alvor med sin ambisjon om å utvikle de beste og mest miljøvennlige produktene for fremtiden.

Ved å fokusere på innovasjon og miljø, har de skapt nye produkter som viser at det er på høy tid å revurdere, for ikke å si skrote, oppfatningen om at varmepumper er dyre, støyende og bare egnet til gulvvarme.

Eventyrlig vekst – i 60 land

Vaillant viser med all tydelighet at det er fullt mulig å kombinere vekst og utvikling av innovative og miljøvennlige produkter. De har beholdt sin posisjon som en global markedsleder og opererer nå i flere enn 60 land.

Fakta om Vaillant

  • Global tysk produsent etablert i 1874
  • Inntekter på mer enn 2,6 milliarder euro
  • Mer enn 30% vekst innen varmepumper

Bare i løpet av det siste året har selskapet opplevd over 30 % økning i salget av varmepumper. Dette viser at varmepumper er fremtiden og at stadig flere er villige til å erstatte gamle oppvarmingssystemer med moderne løsninger.

Bruk av naturlig kuldemedium

Ambisjonen om å skape miljøvennlige og effektive produkter er nå konkretisert gjennom lanseringen av den revolusjonerende aroTHERM plus-serien.

I aroTHERM plus er det naturlige kuldemediet R290 tatt i bruk for første gang. Med R290 har man fått en miljøvennlig og effektiv løsning som gir turtemperaturer opp til 75 °C, og som er effektiv helt ned til utetemperatur på -25 °C.

Perfekt for modernisering

Enkelte boligeiere er fortsatt av den oppfatning at luft-til-vann-varmepumper, grunnet lave turtemperaturer, kun passer til gulvvarme – og at de ikke kan brukes i eksisterende bygg, som ofte er utstyrt med radiatorer.

Dette er ikke riktig.

aroTHERM plus er laget både for nye bygg og for eldre boliger med standard radiatorsystemer. Dette åpner for nye muligheter for både installatører som vil tilby proffe og moderne løsninger, og for boligeiere som ønsker å bygge for fremtiden.

Lav GWP-verdi (Global Warming Potential)

Med aroTHERM plus har Vaillant skapt et produkt, som takket være sin lave GWP-verdi gjennom bruk av naturlig kuldemedium, er ekstremt miljøvennlig og samtidig gir høye turtemperaturer.

Her kan du lese mer om Vaillant aroTHERM plus

Miljøvennlig

aroTHERM plus er resultatet av og et langvarig fokus på miljø og moderne teknologi.
Med denne varmepumpen har Vaillant bevist at tysk kvalitet nå også er synonymt med varmepumper som ikke skader miljøet, som er framtidsrettet og svært effektive.

Vaillants kontor i Vestby

Vil du vite mer om Vaillants produkter?
Da er du velkommen til å ringe til oss på telefon 64 95 99 00.
E-post: [email protected]

Vår adresse er:
Vaillant Group Norge AS
Støttumveien 7
1543 Vestby

Powered by Labrador CMS