ANNONSØRINNHOLD

Ny supereffektiv og miljøvennlig luft-til-vann-varmepumpe fra Vaillant setter en helt ny standard

Med den nye luft-til-vann-varmepumpen aroTHERM plus, setter den tyske produsenten Vaillant en helt ny standard innen turtemperaturer. Forklaringen er det nye naturlige kuldemediet R290.

  • Veldig godt tilpasset renovering/modernisering og nybygg
  • Naturlig og miljøvennlig kuldemedium sikrer turtemperaturer opp mot 75 °C
  • Effektiv helt ned til utemperatur på -25 °C
  • Svært stillegående – kun 28 dB(A) 3 meter fra installasjon i stillemodus
  • Rask og enkel installasjon

Vaillant har skapt et ambisiøst og innovativt produkt som reduserer karbonavtrykket betydelig. Utstyrt med den nyeste teknologien på markedet, passer den miljøvennlige og effektive aroTHERM plus inn i alle typer bygg. Varmepumpen er dermed et gjennombrudd både teknologisk og kommersielt.

R290 reduserer klimaavtrykket og fjerner miljøavgiften

Kuldemediene som tidligere ble brukt i varmepumper, var ikke bra for miljøet. I den nye aroTHERM plus er disse byttet ut med R290, et nytt naturlig kuldemedium som reduserer karbonavtrykket betydelig. R290 er et miljøvennlig kuldemedium, og derfor betaler man ikke miljøavgift på disse varmepumpene

Nye varmepumper, en naturlig etterfølger

Fakta om Vaillant

  • Global tysk produsent etablert i 1874
  • Inntekter på mer enn 2,6 milliarder euro
  • Mer enn 30% vekst innen varmepumper

Med sin høye turtemperatur vil aroTHERM plus være en naturlig etterfølger i de tilfellene hvor oljekjelen skal byttes og hvor det er et ønske om å bruke en luft-til-vann-varmepumpe. Dette er både mer økonomisk og mer miljøvennlig.

Fra kald luft utendørs til god varme innendørs

aroTHERM plus er i stand til å skape turtemperaturer på rekordhøye 75 °C. Den er også effektiv helt ned til utetemperatur på -25 °C. Derfor vil selv ikke kalde norske vintre by på problemer. Den er det perfekte valg for alle som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk uten å gå på kompromiss med komforten.

Rask og enkel installasjon, både i nye og eldre boliger

aroTHERM plus er laget for alle typer hus og installeres enkelt og uten vanskeligheter. Innendørsenheten er forøvrig ikke større enn et kjøleskap, og kan enkelt plasseres i de fleste rom. aroTHERM plus er laget både for nye bygg og for eldre boliger med standard radiatorsystem. Dette åpner for nye muligheter for både installatører som vil tilby proffe og moderne løsninger, og for boligeiere som ønsker å bygge og modernisere for fremtiden.

Svært stillegående

Brukerne av varmepumpen aroTHERM plus fra Vaillant er imponert av hvor stillegående den er. Tre meter fra pumpen måles lydnivået til kun 28dB(A) i stillemodus, hvilket er så lavt at det ikke på noen måte vil ha negativ innvirkning på beboere eller naboer, selv ikke i tettbygde områder eller på hyttefelt.

Vaillants kontor i Vestby
Vil du vite mer om Vaillants produkter?
Da er du velkommen til å ringe til oss på telefon 64 95 99 00.
E-post: info@vaillant.no

Vår adresse er:
Vaillant Group Norge AS
Støttumveien 7
1543 Vestby

Powered by Labrador CMS