Annonsørinnhold:

Slik blir du en klimahelt med en pålitelig partner i ryggen

Gjennom implementeringen av et naturlig kuldemedium har vi i Vaillant skapt en luft til vann-varmepumpe som er en av klassens mest effektive, og som gjør både installatører og forhandlere til sanne klimahelter.

Med Vaillant som partner er du garantert energieffektive og holdbare produkter, fremragende service og eksklusiv rådgivning og support.

aroTHERM plus er navnet på vår nyeste luft til vann-varmepumpe. Det er et navn det er verdt å merke seg. Varmepumpen utmerker seg nemlig ved å bruke det naturlige kuldemediet R290.

Kuldemediet, som allerede fins i mange husstander, f.eks. i moderne kjøleskap, er en medvirkende årsak til at aroTHERM plus er blitt en av klassens mest energieffektive varmepumper med en COP-verdi på opp til 5,4.

Dermed kan varmepumpen endelig også konkurrere med klimatunge alternativer. Effektiviteten plasserer aroTHERM plus i energieffektivitetsklassen A+++.

Flere fordeler

Det er imidlertid en rekke andre fordeler forbundet med aroTHERM plus.

Varmepumpen vil på den ene siden sikre nye eiere merkbare strømbesparelser og høy varmtvannskomfort – både ved modernisering og i nybygg ­– på den andre siden gjøre både eiere, installatører og forhandlere til klimahelter. Det er spesielt én årsak til det.

Lav klimabelastning

Foruten å gi økt energieffektivitet, har det naturlige kuldemediet et globalt oppvarmingspotensial (GWP) på kun 3, noe som er utrolig lavt.

Sammenlignet med kuldemediet R410a, som var det man brukte tidligere i lignende varmepumpemodeller, er den reduserte klimabelastningen veldig stor.

Der R290 kan slippe ut gass tilsvarende 3 CO2-ekvivalenter, vil samme mengde utslipp av R410a-gass tilsvare 2088 CO2-ekvivalenter.

Det vil si at den negative effekten på klimaet er 700 ganger større med R410a enn med R290.

Gjennom å bruke R290 har Vaillant ganske enkelt knekt koden for hvordan man skaper en miljøvennlig teknologi som minsker klimabelastningen uten å gå på kompromiss med effektiviteten.

Fremragende service

Nye og revolusjonerende produkter er ikke det eneste som følger med det å være Vaillant-installatør. I Vaillant er vi også opptatt av å yte absolutt topp service for våre samarbeidspartnere.

Derfor støtter vi våre installatører blant annet med skreddersydd markedsføringsmateriale for flere produkter, som f.eks. aroTHERM plus.

«Med aroTHERM plus-serien har vi lykkes med å skape en energieffektiv varmepumpe av høy kvalitet med en GWP på kun 3 og et utrolig lavt lydnivå. Som installatør er du sikret et kvalitetsprodukt bygget på den nyeste teknologien og med et svært lavt klimaavtrykk.

I Vaillant er vi dessuten alltid klare til å hjelpe våre samarbeidspartnere med alt fra planlegging av varmepumpesystemet og oppstart av pumpen, til teknisk support på telefon, uttaler Product Manager Vaillant Nordic, Peter Aller.

I Vaillant tilbyr vi også både softwareløsninger, kvikkguider og rådgivning fra våre eksperter både før og etter salget.

Vaillants medarbeidere på support er alltid klare til å hjelpe.

Våre dedikterte medarbeidere er med fra sidelinjen og klare til å gi deg profesjonell assistanse.

Vi er klare til å hjelpe når du måtte trenge det.

Enkel og rask installasjon

Du er virkelig i trygge hender med Vaillant ved din side. Vi tilbyr kurs og opplæring i alle våre produkter.

Det gir deg de beste forutsetninger for å installere våre varmepumper på profesjonelt vis. Men én ting er å være godt forberedt, en annen er at aroTHERM plus kan installeres enkelt på noen få dager.

Og for ytterligere å sikre at alt går problemfritt, tilbyr Vaillant også et stort utvalg av tilbehør. Generelt arbeider vi for å alltid utvikle produkter som er enkle å installere og kontrollere. Smart for både deg og dine kunder.

Hos Vaillant har vi altså en klar en ambisjon om å yte den beste supporten. Hvis du syns det virker interessant, kan du lese mer her.

Se også installasjonen av Vaillant aroTHERM plus her: Vaillant YouTube

Powered by Labrador CMS