ANNONSØRINNHOLD

Bryne Rør er VB Prosjektpartner:
- I VB får vi gode innkjøpsavtaler og et veldig bra kompetanseprogram

VB Bryne Rør har lang fartstid, de ble startet allerede i 1965. De siste ti årene har bedriften vært medlem av rørleggerkjeden VB og VB Prosjektpartner.

De viktigste fordelene for Bryne Rør er innkjøpsavtaler som gir konkurransedyktige priser, kompetanseprogram og erfaringsutveksling.

- VB har et veldig bra kompetanseprogram, på alle nivå. Prosjektlederne våre blir kurset i blant annet avtalerett og kontraktsformer, noe som er utrolig viktig kunnskap i prosjektmarkedet, sier Helge Nordbrønd, faglig leder og prosjektansvarlig i Bryne Rør.

Nordbrønd trekker også frem de gode innkjøpsavtalene og markedsføringen som fordeler med å være VB-medlem.

- VB er veldig fremoverlente, flinke på markedsføring og flinke til å gjennomføre det som blir besluttet. Med markedspakkene og ferdig profilering så er mye av jobben gjort for oss, sier han.

Det ble naturlig for Bryne Rør å velge medlemskonseptet VB Prosjektpartner fordi de satser i prosjektmarkedet.

Det er rundt 60 VB-bedrifter som er med som VB Prosjektpartner, og som samles og diskuterer felles utfordringer og felles muligheter.

- Erfaringsutvekslingen er en stor fordel. Under normale omstendigheter har vi to-tre samlinger i året, men i året som har gått har det vært mest digitalt, sier Nordbrønd.

Bryne Rør er både en prosjektbedrift og en servicebedrift. De jobber med prosjekter i både næringsbygg og offentlige bygg, og i tillegg har de spesialisert seg på en egen nisje: Fiskeoppdrett på land.

- Vi har jobbet på fem smoltanlegg rundt i Norge, og akkurat nå holder vi på i Salten i Bodø. Det er veldig spennende, sier Nordbrønd.

Fakta om Bryne Rør

Startet i 1965

43 ansatte

Tilbyr tjenester som installasjon og service på vannbårne varme- og kjøleanlegg, varmepumper, sprinkleranlegg, totalrenovering av bad, sanitæranlegg, vakuum avløpssystem for alle typer bygg og sentralstøvsugeranlegg.

Powered by Labrador CMS