Salgsansvarlig Sondre Try Aagesen og gründer Erik Try.

CANES AS

En enklere hverdag i 25 år

Suksesshistorien om Canes startet for 25 år siden. Men det var først da selskapet flyttet hjem til Drammen at ting falt ordentlig på plass.

Published Last updated

I dag er det helnorske selskapet blitt totalleverandør og markedsleder innen VVS, varme og komfortgulv. 

– Det tok oss 10 år før vi omsatte for 10 millioner. I starten var det vannbåren gulvvarme som utgjorde det meste av omsetningen. Men deretter har økningen vært jevn, både i omsetning og produktsortiment. I 2021 samlokaliserte vi bedriften her i Drammen og da skjøt ting fart. De to siste årene har vi økt omsetningen årlig med 100 millioner kroner, forteller Sondre Try Aagesen, salgsansvarlig i Canes AS. 

Retur til røttene 

Han tar imot oss i selskapets ryddige lokaler noen minutters kjøring utenfor Drammen sentrum. Da Canes-gründer og drammenser Erik Try startet selskap holdt de til i Moss. Men det er i Drammen de hører hjemme. Etter hjemkomsten i 2021 og etableringen av nytt hovedkontor, har omsetningen skutt i været. 

– Vi har hatt en stor økning i produktsortimentet. Vi har blitt komplette på rør-i-rør og avløpssystemer. Det har bidratt til veksten. 

Selvproduserende 

Canes har utviklet seg til å bli mer enn bare en leverandør; de har blitt en partner for rørleggere over hele landet. Men det er ikke bare egenproduserte og ettertraktede produkter som har ført til suksessen. 

– For å være en god partner så må du ha kunnskap og du må gjøre det enkelt for andre å samarbeide med deg.

Sondre Try Aagesen

– Det er hardt arbeid, ja. Vi har utrolig dedikerte medarbeidere som enten har fagbrev som rørlegger eller annen teknisk bakgrunn. Det gjør at kundene føler trygghet og får en voldsom tillitt til oss som leverandør og samarbeidspartner, fremhever Try Aagesen. 

Salgsansvarlig Sondre Try Aagesen og Ivar Brobakken, kategoriansvarlig VVS.

Høy kompetanse 

Selskapets visjon er å være rørleggerens beste samarbeidspartner og problemløser. 

De har bygget opp en produksjonsavdeling på Bjerkrheim i Rogaland hvor de blant annet produserer prefabrikkerte vann- og varmeskap samt varme- og kjølesentraler. Videre har Canes forsterket serviceavdelingen og bygget logistikksenter i nord. 

– Det utdannes dessverre for få rørleggere i Norge. Produksjonen i Rogaland opererer som en forlenget arm for våre rørleggerkunder, sier Try Aagesen. 

Canes har avdelingskontor i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. 

– For å være en god partner så må du ha kunnskap og du må gjøre det enkelt for andre å samarbeide med deg. Derfor er vi opptatt av å ha medarbeidere med høy kompetanse som er tilgjengelige og som leverer god service, understreker han. 

Lettvint og lønnsomt 

Canes skiller seg ut ved å tilby en oversiktlig nettbutikk med et stort utvalg og gode nettrabatter, noe som har falt i god smak hos deres kunder. 

– Mange av våre kunder foretrekker å handle på nett. Med nettrabatt og alt det medfører, ser kundene en gevinst i en oversiktlig og komplett handelsopplevelse. 

Canes har som nevnt samlokalisert seg i Drammen, hvor hovedkontoret nå ligger. Dette har ikke bare vært en retur til røttene for grunnleggeren, men også en strategisk beslutning som har bidratt til vekst og utvikling. 

– Vi har ansatt mange nye mennesker og begynt med flere spennende produktkategorier. Våre rutiner og systemer er rigget for å vokse videre. 

Enklere hverdag 

Canes står fast ved sin filosofi om å kutte ledd for å optimalisere driften. 

– For våre kunder betyr dette at produkter går direkte fra leverandør til byggeplass uten mellomledd. Dette gjør at det går raskere og våre kunder prater direkte med de som representerer produktene, forklarer Try Aagesen. 

Som importør, leverandør, og produsent med et landsdekkende salgsapparat, men med få kontaktpunkter og leveranser direkte på byggeplass, har Canes forenklet hverdagen for sine kunder. 

– Det er mottoet vårt. Vi gjør hverdagen lettvinn og lønnsom, avslutter Sondre Try Aagesen. 

FAKTA OM CANES AS

Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr de kvalitetsprodukter, som alltid er på lager. Selskapet håndterer alt fra prosjektering til ferdig skreddersydd produkt. Visjonen er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser. Les mer om Canes på selskapets hjemmeside.

Powered by Labrador CMS