Annonsørinnhold

FOTO: GEBERIT
FOTO: GEBERIT

Frisk luft til alle!

Det som lenge har vært standard over enhver komfyr kan nå bli brukt på badet.

Published Last updated

Det som lenge har vært en standard over enhver komfyr kan nå bli brukt på badet. Geberit presenterer nå et innovativt luktavsug som effektivt fjerner ubehagelig lukt. Dette gjør luft-friskere, "tenn en fyrstikk", åpne vinduer og tilsvarende løsninger helt unødvendige.

Geberit DuoFresh-modul kan enkelt installeres på Geberit Sigma innbyggingssisterne og kan kombineres med nesten hvilken som helst betjeningsplate fra Sigma-serien. Det er altså så enkelt å få frisk luft på badet til enhver tid.

Andre komfort-funksjoner er et integrert orienteringslys som kan være godt å ha om natten. Takket være en sensor slås luktavsuget seg automatisk på når noen setter seg ned på toalettet.

Ubehagelig lukt på toalettet hører fortiden til.

Den revolusjonerende nye Geberit DuoFresh-modulen fjerner dårlig lukt ved å filtrere luften i toalettet og sender den rensede luften ut via betjeningsplaten. Modulen kan installeres i alle skjulte sisterner fra Sigma-serien som går tilbake til 2008. Modulen trenger strøm. I tillegg til et luftfiltreringssystem har det også et orienteringslys og en innsats for DuoFresh-Sticks.

- Det er enklest å montere Geberit DuoFresh-modulen når sisternen installeres, sier Odd Skriden fra Geberit. Når kunden får vite at de kan slippe ubehagelig lukt på badet, så sier få nei takk til DuoFresh-modulen.

Egenskaper og funksjoner

Med dette i bakhodet utviklet Geberit en ny luktavsugsmodul som passer for nybygg og renoveringsprosjekter. Geberit DuoFresh-modulen fjerner ubehagelige lukt direkte fra toalettskålen. Luktavsugsmodulen trekker ut luften gjennom spylerøret og spyleventilen, renser det ved hjelp av et keramisk bikakefilter og returnerer det deretter til rommet.

En sensor styrer lyset og sikrer at luftutvinnings- og orienteringslyset automatisk slås på og av. Sensorinnstillingene kan tilpasses via app. Systemet er også tilpasset DuoFresh-Sticks som gir skyllevannet en behagelig frisk duft og sikrer enda mer friskhet på badet.

Installering og forbruksartikler

Installeringen er enkel og gjennomtestet. Eneste krav til tilknytning er en strømtilførsel på 230 V. Med unntak av transformatoren (selges separat), installeres alle komponenter via betjeningsplaten. I tråd med forskriftene, plasseres transformatoren i egnet boks med serviceåpning.

Takket være spesiell mekanikk kan betjeningsplaten enkelt skyves til siden for påfyll av forbruksartikler som filterbytte og Geberit DuoFresh-Sticks. Modulen sitter bak betjeningsplaten og gjør det enkelt for forbruker å skifte i etterkant av installering.

Powered by Labrador CMS