Annonsørinnhold:

Thomas Myhre (44) har jobbet som rørlegger i seksten år hvor han har vært seks av disse årene hos Østfold Rør.
Thomas Myhre (44) har jobbet som rørlegger i seksten år hvor han har vært seks av disse årene hos Østfold Rør.

Spennende muligheter for rørleggeren

Som rørlegger i dag har du mange muligheter. Du er eksperten på alle tekniske rørinstallasjoner som gjør rørleggeryrket til en variert jobb. Ønsker du å jobbe prosjektbasert med spennende oppdrag? Vil du videreutvikle din faglige kompetanse? Vil du jobbe for en bedrift med bred erfaring og lang levetid i rørbransjen? Les mer om hvordan det er å jobbe i Østfold Rør her!

Thomas Myhre (44) har jobbet som rørlegger i seksten år hvor han har vært seks av disse årene hos Østfold Rør. Nå jobber han som rørlegger-BAS hvor han har ansvar for installasjoner og rørleggerne som er på prosjekt fra arbeidsgiver.

- Det er veldig fint å jobbe hos Østfold Rør. Vi har hektiske hverdager med alt fra enebolig til større prosjekter. Alle rørleggere hos oss har et ansvar for at ting skal gå fremover, men som BAS er det mitt ansvar å koordinere gruppa på prosjektet og sørge for at alle går overens, forteller Thomas.

Vil du jobbe på prosjekter for Østfold Rør? Søk på stilling som BAS her!

Hans kollega Tommy Olsen har vært hos Østfold Rør i fjorten år, og har vært både rørlegger, BAS, arbeidsleder og nå er han prosjektleder-trainee.

- I rørbransjen er man borti mye forskjellig. En vanlig arbeidsdag for meg kan bestå av alt fra innkjøp til planlegging av fremdrift og bemanning og personalansvar, sier Tommy.

Interessert i å jobbe som prosjektleder for Østfold Rør? Søk stilling her!

Tommy Olsen har vært hos Østfold Rør i fjorten år, og har vært både rørlegger, BAS, arbeidsleder og nå er han prosjektleder-trainee.
Tommy Olsen har vært hos Østfold Rør i fjorten år, og har vært både rørlegger, BAS, arbeidsleder og nå er han prosjektleder-trainee.

Hvordan er det å jobbe på større prosjekter?

Østfold Rør jobber i utgangspunktet med større prosjekter og har nylig bidratt med rørinstallasjoner på høyblokker på Grefsen, Myrvoll stasjon på Kolbotn og nye prosjekter på Langhus, for å nevne noen. Den siste tiden har selskapet jobbet mest på nybygg med JM Norge som er en av deres største kunder. I årene fremover ønsker vi å fokusere på vårt primærområde som strekker seg fra Sarpsborg og Fredrikstad til Moss langs E6 inn mot Vestby, Ås, Ski og Kolbotn.

- For en rørlegger hos oss kommer det litt an på hva man velger å ta på seg av ansvar. Vi jobber i team og BAS må delegere oppgaver og sørge for at alle går overens på jobb. Jeg har gode kolleger og det går veldig bra å lede gruppene jeg blir satt opp med, forklarer Thomas.

- Akkurat nå jobber jeg på et prosjekt som heter Entreen, i Lørenskog. Vi har vært der siden 2017, men jobber nå avsluttende på det siste bygget. Dette er første gang vi har fått mulighet til å jobbe med JM som er vår største kunde, helt fra startfasen. Vi har bidratt i prosjektering og med løsninger som kan effektivisere installasjonen, som sparer kunden for utgifter. Nå blir det full produksjon frem til mai neste år, før vi skal over på nye og spennende prosjekter, sier Tommy.

Personlig og faglig utvikling i fokus

Vil du jobbe for Østfold Rør må du ha svennebrev og de er opptatt av at rørleggeren tar initiativ til egen utvikling. Du får dra på kurs hvis du ønsker og kan være med på felleskurs på hovedkontorene med jevne mellomrom. Før et prosjekt henter de også ofte inn produktleverandørene for opplæring, og innføring av bruksanvisninger. Østfold Rør vil gjøre ting skikkelig med en gang og tar ikke hurtigløsninger. Estetikk, funksjon og kvalitet settes like høyt.

- Man lærer stadig noe nytt og er aldri i nærheten av å være utlært. Det er spennende å lære nye ting, spesielt i rørbransjen hvor innovasjonsraten er høy og det stadig kommer nye produkter, anlegg og løsninger, sier Thomas

Nå leter de etter flere selvgående og dyktige rørleggere med svennebrev. Gjerne uhøytidelige mennesker med godt humør, gode holdninger og yrkesstolthet. Det er viktig at du snakker norsk ettersom kommunikasjon er veldig avgjørende i alle ledd i prosjektene.

- Det beste med Østfold Rør er at jeg føler jeg blir sett når jeg tar initiativ. Slik har jeg fått tillitt til å ta mer ansvar og fått støtte til å ta KEM-utdanning ved siden av jobb. Det som er spennende i hverdagen er å jobbe på prosjekt, utfordringer og løsninger man ikke har vært bort i før, forteller Tommy.

Vil du jobbe i Østfold Rør? Se ledige stillinger her!

Arbeidsmiljø og fargerike kolleger

- Hverdagstilfeller, fargerike rørleggere og gode kolleger gjør jobben interessant. Motivasjonen er å komme ut og se på byggeplassen, at alle trives og at vi har fremdrift. Det er gøy å levere et prosjekt med minst mulig feil og mangler, avslutter Tommy.

Østfold Rør går i en positiv retning med større administrasjon, veldig mange prosjekter og kvalitetssikring av rørfaget.

Vil du jobbe som BAS eller prosjektlede-trainee i Østfold Rør? Se ledige stillinger her!

Powered by Labrador CMS